Vakuumsugning/Blåsning

Vakuumsugning med sugbil 

Med ett kraftigt undertryck avlägsnas och transporteras oönskat material bort. Vakuumsugning är ett snabbt och säkert sätt att samla upp material, t.ex. vid läckage. Med hjälp av en högtippande sugbil kan materialet tömmas antingen i bigbag eller på container för vidare omhändertagande.

Inom byggindustrin är sugbilen väl anlitad för att suga bort kutterspån och gammal isolering på vindar, samt sugning av bjälkalag som skall sänkas eller gjutas om.

Tömmning av silosar innehållande allt ifrån aktivt kol till flygaska och kalk sugs upp och transporteras bort till godkänd avfallsmotagare för deponi.

Våra sugbilar är byggda med säkerheten i fokus och är anpassade med nöd-ducsh och andra lösningar som gör det säkrare för operatörerna att utföra arbetena.

Transport av farligt avfall utfrör enligt gällande lagstiftning. 

Blåsning 

Blåsning av material såsom t.ex singel och lecakulor görs effektivt och säkert med hjälp av omvänd teknik i vakuumsugbilen. 

Andra namn för vakuumsugbil är torrsug, jumbosugbil, sugbil, vaccumsugbil och grävsug. 

Effektivt och dammfritt

 

Materialtransport 

Med egna lastväxlare med tillhörande flak transporterar vi bort materialet för deponering. Med lastväxlarsläp effiktiviseras transporterna till och från arbetsplatserna.  

Relaterade tjänster

Högtrycksteknik

Industri- & Miljösanering

Blästring

 

 

Kontakta mig om du vill veta mer
Johannes Strömberg 
Telefon: 0708-80 86 22                       E-post: johannes@svb-tyringe.se