Nyheter

2019-01-25

SVB´s Kundtidning Kopplingen nu ute.

SVB´s kundtidning Kopplingen är en tidning där vi beskriver lite om projekt vi utförs samt att vi grottar ner oss lite mer i teknikerna vi änvänder oss av. I kopplingen så får ni även lära er att känna några av våra medarbetare. 

Klicka på länken så kommer ni till tidningen. 

2018-10-05

SVB tar hem Recycling-&miljöpriset 2018

2018-09-07

Vi välkomnar Viktor Löfstedt

2018-06-04

SVB öppnar upp kontor i Malmö med Öresundsregionen som arbetsområde!

2017-10-27

Ny unik ADR klassad sugbil

2017-04-12

SVB förvärvar Cisternservice I Hässleholm AB

SVB i Tyringe förstärker sin organisation genom att förvärva Cistern service ab i Hässleholm.

Sammanslagningen skedde den 1 april och kommer förstärka företagens framtida utveckling.

 ”Vi breddar våra tjänster och kommer med sammanslagningen att kunna erbjuda våra kunder ett mycket bredare tjänsteutbud än innan, att få tillgång till en maskinpark med högtryckspumpar och torrsugbilar kommer att bli en stor fördel för våra kunder säger Tobbe Ribba som är ägare av Cistern service ab  -Vi kommer att erbjuda våra kunder samma tjänster till samma höga service och kvalitet men med SVB i ryggen kommer vi ha helt andra möjligheter till utveckling.

Tobbe Ribba har arbetet med Cisternservice och sanering i 27 år och sedan -07 varit ägare och drivit cisternsrvice ab i Hässleholm.

Förvärvet av Cisternservice kommer att stärka vår position som aktör inom avancerad industri sanering samt cisternservice. Att vi nu kan erbjuda våra kunder en helhet ifrån sanering till besiktning av cisterner och tankar är en viktig del av vår långsiktiga strategi för att vara en viktig och stark aktör inom tung sanering säger Jonas Björk som är affärsområdeschef på SVB.

 

Cisterservice I Hässleholm är ett ackrediterat besiktnnigsföretag och arbeter i huvudsak med oljecisterner till både privat och företag. 

Vi utför lagstadgade kontrollbesiktningar på alla typer av cisterner. Vi reparerar cisterner´och tillverkar nya. Vi demonterar cisterner och hela värmesystem som skorstenar och pannor mm. Vi tömmer och besiktigar oljeavskiljare samt rengör tvätt och spolrännor. Vi sanerar vid oljeskador och anlitas som totalentreprenör av försäkringsbolag och kommuner. Vi har försäkringar som täcker skador som vi mot förmodan skulle vålla. Vi lägger stor vikt vid att våra kunder skall få god service och ett bra utfört arbete. Vi arbetar i hela Skåne med tyngdpunkt på Hässleholms kommun och kringliggande kommuner.

2016-12-16

Vattenrening samt återanvändning av vattenbilningsvatten .

2016-10-17

SVB´s visningsdag

2016-09-23

Rengöring av förbränningspannor

2016-07-07

Högtryck under semestern

2016-04-13

SVB investerar i ny högtryckspump

2016-04-13

Ny hemsida