Betongrenovering

Betongrenovering
Med erfarenhet från över 8 000 renoverade balkonger har SVB har skaffat sig en gedigen kunskap när det gäller reparation av betong. SVB åtar sig totalentreprenader i samband med totala balkongrenoveringar, allt ifrån enkla balkongreparationer till avancerade inglasningar. Vi utför även renoveringar från vattenbilning till komplettering och rostskyddsbehandling av korrosionsdrabbad armering samt omgjutning. 


Balkongrenovering 
Inom området byggentreprenad är balkongrenovering och utvändig målning våra huvudinriktningar. Med många år i branschen har vi ett stort samarbetsregister och vi löser stora som små uppgifter på ett kostnadseffektivt och kreativt sätt. Balkongrenovering kan innefatta en mängd olika arbetsmoment, allt från asbestsanering till rostskyddsmålning. Tack vare våra många specialområden har vi kompetens och kapacitet att utföra alla typer av balkongrenoveringar. Vi har idag renoverat ca 8 000 balkonger enligt olika arbetsmetoder, allt beroende på typ av balkong och kvalitet.

Helheten i fokus

 

Bassängrenovering 
SVB har en bred kompertens och åtar sig en unik helhetslösning för reningsverkens bassänger med miljön i fokus. Allt ifrån tömning, sanering, vattenbilning och ytskyddsbehandling med noga utvalda produkter. SVB´s bredd gör att kommunerna och industrierna endast behöver vända sig till en entreprenör inför kommande renovering.

Relaterade tjänster

Vakuumsugning/Blåsning

Högtrycksteknik

 

 

Kontakta mig om du vill veta mer
Jörgen Persson
Telefon: 0708-99 15 48  
E-post: jorgen@svb-tyringe.se